Coaching on demand

Coaching on demand

Als leidinggevende in de agrarische sector is er altijd wel een moment waarop u denkt: ‘dit zou ik wel met een coach willen bespreken’. Of dat nou werkgerelateerd of een privé-aangelegenheid is, het kan een verademing zijn om uw verhaal laagdrempelig kwijt te kunnen bij een onafhankelijke derde. Dit geldt natuurlijk ook voor uw medewerkers!

Maar, coaching is kostbaar en sommige vraagstukken zijn kwetsbaar van aard.  Niet altijd even wenselijk om te delen met de werkgever. Gevolg, men loopt door met de hulpvraag, tot de situatie dusdanig verergert dat men thuis komt te zitten. En daar zit niemand op te wachten!

Altijd een coach tot je beschikking

  • Voor een vast bedrag onbeperkt toegang
  • Professionele individuele ondersteuning
  • Ontzorg het management
  • Creëer erkenning en betrokkenheid
  • Verlaag uitval vanwege mentale problematiek

Wij werken met uw medewerkers aan hun mentale gezondheid

Ons Coaching on Demand programma biedt hiervoor dé oplossing. Voor een vaste prijs per medewerker sluit u een coachings-abonnement af, waarmee uw medewerkers ongelimiteerd en directe toegang tot onze coaching krijgen, ongeacht de reden of achtergrond van de hulpvraag.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-out klachten en stress, ondersteunen bij het opbouwen van een grotere mentale weerbaarheid, en werken met uw medewerkers aan hun mentale gezondheid. Bovendien kennen wij de agrarische sector van binnen en van buiten en kunnen we ons daarom een goed beeld vormen bij de situaties waar uw medewerkers mee te maken kunnen krijgen.

Professionele ondersteuning op maat, zonder HR-procedures

Soms is een paar gesprekken voldoende, waar nodig ondersteunen wij uw medewerker wat langer. Uw werknemers en vanzelfsprekend ook de directieleden kunnen direct met ons contact opnemen, wanneer zij willen, zonder tussenkomst van een leidinggevende of HR-medewerker. Op deze manier kan uw medewerker een tijdelijke ondersteuning krijgen, zonder dat daarvoor ellenlange HR procedures afgehandeld moeten worden. Voordeel: de privacy van uw medewerker is gegarandeerd, ze kunnen op korte termijn bij ons terecht, u kunt uw kostbare tijd besteden aan andere werkzaamheden, en uw medewerkers kunnen altijd rekenen op professionele ondersteuning op mentaal vlak.

Win-win: gevoel van erkenning én verlaging van verzuim

Een win-winsituatie voor zowel het bedrijf als de medewerker. Uw medewerker voelt zich erkend en verbonden, doordat naast oog voor de competenties er ook oog is voor de mens in het geheel. Het bedrijf creëert toewijding en betrokkenheid van de medewerkers en verlaagt verzuim door psychische klachten, wat momenteel garant staat voor 65% van het landelijk verzuim  Een mooiere secundaire arbeidsvoorwaarde kunt u uzelf en uw medewerkers niet bieden!