Onafhankelijk sparringpartner

Onafhankelijk sparringpartner

Wie heeft er nu geen behoefte aan? Af en toe even sparren met iemand buiten de eigen organisatie. Iemand die neutraal, onafhankelijk en onpartijdig is. Een coach die je geen adviezen, mening of oordeel geeft, maar je gewoon in je eigen tempo en naar eigen behoefte je gedachten laat rangschikken. Een gesprek, wat volledig gericht is op jouw belevingswereld. Of het nu om een worsteling of conflict gaat of juist om het delen van blijdschap of trots.

Je eigen koers varen met behoud van de verbinding

Er is geen job zonder tegenslag. Zeker in de agrarische sector heb je niet alles in de hand. De boer heeft net te horen gekregen dat de opbrengstprijs flink gedaald is of de vergunning afgekeurd en jij wordt gebruikt als bliksemafleider. De boer wil stoppen met zijn bedrijf, maar heeft geen idee hoe het verder moet, tranen vloeien en daar sta je dan met je goede bedoelingen. Vader en zoon staan elkaar naar het leven en met droge ogen wordt aan jou gevraagd of je hun bedrijf wil financieren. Technische problemen worden toegekend aan de kwaliteit van het geleverde voer, jij weet wel beter, maar de schadeclaim ligt al op de mat. Zie er maar mee te dealen.

Balans tussen werk en privé

Je wil er zijn voor je werk, voor je collega’s. Je kijkt niet op een uur extra of een bijeenkomst in de avond, je doet het met plezier. Tegelijkertijd gaat het leven thuis ook door. Partner, kinderen, ouders, iedereen verlangt iets van jou. De rolverdeling zoals het vroeger was, de man voor het werk en de vrouw voor het huishouden, is passé. Maar hoe houdt je alle ballen in de lucht? Hoe zorg je goed voor je zelf, je werk, je gezin, je sociale omgeving. Wat als alle ballen op de grond vallen? Vooral doorgaan of juist even stilstaan? Aan tafel bij een coach van Agritraining sta je stil bij hoe jij in het leven wil staan, waar jouw grenzen liggen en hoe jij je eigen wensen en behoeften weer serieus kunt gaan nemen. Vanuit zelfvertrouwen en een gevoel van keuzevrijheid én met behoud van de verbinding met de omgeving.

Coaching, voor iedereen die wil groeien

Middels ‘coaching-on-demand’ kan je gebruik maken van onze diensten, wanneer jij er behoefte aan hebt, zonder tussenkomst van leidinggevende of hrm. Hebben jullie deze dienst nog niet in huis, bespreek dan met je werkgever de mogelijkheden om een persoonlijk coachingstraject te volgen. Want als jij lekker in je vel zit, kan je de hele wereld aan.