Over Agritraining

Over Agritraining

Thuis in de sector

Agritraining is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven en het onderwijs in de agrarische sector. Specifiek voor dierenartsen, docenten, voedingsspecialisten, accountmanagers en accountants, die evenals onze coaches en trainers dagelijks werkzaam zijn in de agrarische sector.

Door onze jarenlange ervaring in de agrarische sector kennen wij de agrarische praktijk van binnen en van buiten. Onze trainingen sluiten hierdoor perfect aan op de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. En met onze kennis en ervaring op het vlak van persoonlijke ontwikkeling kunnen wij uw medewerkers mooie handvatten meegeven om duurzame  verbinding te leggen met de agrariër!

Bewuste keuzes maken staat centraal
Agritraining biedt trainingen aan die gericht zijn op verbinding. Verbinding met collega’s en zakelijke relaties. Maar vooral ook verbinding met jezelf. Persoonlijke ontwikkeling, reflectie, eigen verantwoordelijkheid en bewuste keuzes maken staat centraal in de trainingen. Aan kennis ontbreekt het niet bij het netwerk rondom de boer. Het is de kunst om deze op een wijze over te brengen die aansluit bij de behoeften van de zelfbewuste boer.

Persoonlijke ontwikkeling leer je door te doen. Onze trainingen bevatten vanzelfsprekend theorie, maar worden continue vanuit interactie en met gebruik van uw eigen praktijkvoorbeelden gegeven. Voorafgaand aan de training stemmen we met u af wat de leerbehoefte van u en uw werknemers is. We werken met trainingsmodules. Het is mogelijk om de gehele serie in te plannen, maar er kunnen ook losse modules geboekt worden. Iedere training maken we op maat, passend bij de doelstellingen en behoeften van uw organisatie. Alles is mogelijk, zolang het maar gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van uw team.

Lees hier meer over onze visie, missie en werkwijze »

Onze trainers

Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring, ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen de agrarische sector en in de coaching- en communicatiewereld. Onze trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, nuchter en met de focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Paulien Hogenkamp - Agricoach en agritrainer

Paulien Hogenkamp

Meer over Paulien »Agricoach & Agritrainer
Mediator
Disc-trainer

Didi Stoltenborg - Agrarisch coach en trainer

Didi Stoltenborg

Meer over Didi »Agricoach & Agritrainer

Angela Nijbroek - Agritrainer en coach

Angela Nijbroek

Meer over Angela »Agricoach & Agritrainer
Relatiecoach
Disc-Trainer

Maruschka Boomsmak - Agrarisch coach en agritrainer

Maruschka Boomsma

Meer over Maruschka »Agricoach & Agritrainer

Linda Zeestraten, agricoach, multi-disciplinair therapeut en agritrainer

Linda Zeestraten

Meer over Linda »Agricoach & Agritrainer
Multi-disciplinair therapeut