Trainingen

Trainingen en workshops

Agritraining biedt een variëteit aan trainingen en workshops aan. Voor het agrarische bedrijfsleven, vakbonden, het onderwijs, bancaire en verzekeringsorganisaties en groepen agrariërs. De trainingen zetten aan tot verdieping, verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

Communicatietraining

Onze communicatietraining voor het agrarische bedrijfsleven bestaat uit een zevental modules waarin we, verspreid over meerdere dagen, verschillende thema’s rondom communicatie in de agrarische sector en coachende vaardigheden behandelen. Wij delen onze kennis en kunde graag met adviseurs en andere professionals in de agrarische sector.

Meer informatie 

Agrarische Trainingen - DISC persoonlijkheid training

Trainingen voor het onderwijs

Voor het onderwijs bieden we trainingen aan voor docenten, waarbij we de nadruk leggen op het omgaan met emoties en coachende vaardigheden. Wanneer de docent bedreven is in coachende vaardigheden kan hij/zij deze gemakkelijker doorgeven aan de studenten. Studenten hebben de toekomst; hoe mooi is het, als zij bedreven raken in het omgaan met emoties en een laagje dieper kunnen gaan in de communicatie!

Tevens verzorgen we gastlessen voor studenten en workshops voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Wij organiseren met plezier een themaworkshop waarbij de deelnemers gegarandeerd stof tot nadenken voorgeschoteld zullen krijgen!

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw training of bijeenkomst. Neemt u gerust en vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Meer informatie