Linda Zeestraten

Linda Zeestraten

Coach, multi-disciplinair therapeut, trainer

Ik ben Linda Zeestraten en sinds 2023 breng ik bij Hogenkamp Agrarische coaching mijn achtergrond en kennis samen als coach en trainer.

Als coach ondersteun ik je in het helder krijgen wat voor jou klopt. In je spanningen en belemmeringen zitten vaak beperkende overtuigingen of familiepatronen uit je verleden; die mag je loslaten. Daarna kan je stappen zetten. Dan komt er weer ruimte voor nieuwe ideeën en de invulling van je toekomst. Je gaat beter voor jezelf zorgen en verbetert de relaties met de mensen om je heen. In agrarische coachgesprekken is de boerderij vaak helemaal verweven. Maar, wat wil de boer, oftewel de mens achter het bedrijf? Zo help ik bij stress en piekergedrag, het omgaan met onzekerheden rondom investeringen of gedoe in en rondom het familiebedrijf. Vaak gaat er ook veel wél goed en mag de boer die vaak al jaren een bedrijf runt zichzelf daar (meer) voor waarderen.

Als trainers richten wij ons op de schil vakmensen rondom de agrarische ondernemer, denk aan relatiebeheerders, dierenartsen of adviseurs. Vaak ontbreekt het hen niet aan kennis, maar zijn er uitdagingen om deze kennis aan de boer over te brengen. Een gesprek kan lastiger worden door emoties of weerstand, vragen van gezinsleden of zelfs een verschil in visie tussen twee generaties. In onze trainingen zitten volop praktijkvoorbeelden en oefeningen voor constructieve gesprekken en samenwerkingen.

Zelf groeide ik op een boerderij op. Daar en in mijn agrarische kennissenkring zag ik dat grote beslissingen werden gemaakt met weinig overleg. Ik studeerde communicatiewetenschap, werkte als communicatieadviseur en vergaderde mij soms juist helemaal suf. Ik zie het nu als rijkdom om beide kanten van deze medaille te hebben ervaren. In mijn coaching en trainingen zie ik dat ook terug. Soms hebben mensen een figuurlijke schop onder de kont nodig. Soms wil je mensen juist uitnodigen eens stil te staan, te reflecteren en zich uit te spreken. Hiervoor gebruik ik mijn inlevingsvermogen, oog voor authenticiteit en technieken uit gevolgde coaching-, therapeutische en yoga opleidingen. Hiermee heb ik tools om rake vragen te stellen en mensen in beweging te brengen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over Agritraining door Linda of één van onze andere agritrainers kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres of via ons algemene tel-nr. 085–064 55 91.

Linda Zeestraten
Agrarisch coach, multi-disciplinair therapeut, trainer

Contact opnemen met Agritraining - Agritrainers van Hogenkamp Agrarische Coaching - Wierden, Overijssel